Publicat el 15/10/2015

Aquest programa posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt de pel·lícules dirigides per cineastes catalanes.
Totes les sessions comptaran amb la presència de les pròpies cineastes i de

SESSIONS A MASNOU A LA SALA CAN MALET
Rastres de sàndal
  – 21 d’octubre a les 20h
Direcció: Maria Ripoll
Guió: Maria Ripoll
Any: 2014
Durada: 95 minuts
Sinopsi: Mina, actriu índia d’èxit a Mumbai, decideix buscar la seva germana Sita, de qui va ser separada després de la mort de la seva mare. Mina troba la seva germana a Barcelona, però aquesta ara es diu Paula i no recorda res del seu passat ni de la Mina. La Sita comença llavors un viatge d’auto-descobriment, un viatge d’amor i esperança entre Mumbai i Barcelona.


Tots volem el millor per a ella – 18 de novembre a les 20h
Direcció: Mar Coll
Guío
Sinopsi: Un any després de patir un terrible accident de trànsit, la Geni està llesta per a reprendre la seva vida… o almenys és així com ho vol veure la seva família. El cert és que malgrat el seu esforç, la Geni se sent incapaç de complaure tothom: la vida que portava abans de l’accident ja no té cap interès per a ella, per què reprendre-la aleshores?
El desconcert que li produeix aquesta evidència dóna pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir.


Empieza en ti  -16 de desembre a les 20h
Direcció: Marta Vergonyós
Guió: Marta Vergonyós, Anna Sanmartí
Any: 2010
Durada: 50 minuts
Sinopsi: Quatre dones de diferents edats i perfils s’han hagut d’enfrontar a la violència dels seus marits i marxar, per començar de nou. La Maria José, la Juana, la Mercedes i la Pili es coneixeran amb motiu del projecte Creativa’t 2004-2009. Seguirem els seus processos, amb l’art i la paraula, al llarg de 4 anys de creixement i alliberament.


Més informació sobre la Mostra: http://www.mostrafilmsdones.cat/itinerancies-2/

Deixa un comentari