Publicat el 18/01/2016

Aquesta col·laboració permet millorar, mitjançant la instal·lació d’un elevador hidràulic, les condicions d’accessibilitat dels alumnes i esportistes de la secció d’esport adaptat a una de les piscines on, de manera regular, realitzen les activitats d’aprenentatge i les sessions d’entrenament. 

El passat 22 de desembre, el Centre d’empreses de CaixaBank del Maresme va acollir l´acte de signatura de la col·laboració de 5.000 euros de l’Obra Social “la Caixa”. A l’acte hi varen assistir el Sr. Joan Gros, president , i el Sr. Francesc Masriera, Coordinador d’Àrees del CN Mataró. Per part de CaixaBank varen assistir la directora del Centre d´Empreses del Maresme, la Sra. Núria Montolio, acompanyada de la Sra. Rosa Dominich, gestora de Clients. 

La secció d’esport adaptat del Centre, constituïda l’any 2013 amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva i l’activitat física en persones amb diversitat funcional, desenvolupa diverses activitats destinades a normalitzar la pràctica esportiva entre aquests col·lectius: escola de natació adaptada per a nens i nenes menors de 14 anys, cursos de natació adaptada per a persones adultes i la creació d’un equip de competició.

Deixa un comentari