Publicat el 28/09/2021

També Concerts de Músiques Tranquil·les, amb Ana Brenes i  Judit Neddermann

Aquesta tardor, els vermuts musicals i les músiques tranquil·les no s’aturen i segueixen movent-se pels barris de la ciutat!
La primera cita la tindrem aquest diumenge 3 d’octubre a l’escola Marta Mata de Cirera amb Juanjo Tabarka.
El cantautor mataroní, Després de 10 anys de llarg recorregut en diferents projectes musicals de gravació i actuacions en directe, enguany, s’embarca en aquest nou treball en acústic presentant el millor del seu repertori; nous temes i versions dels més reconeguts cantautors i bandes de tots els temps. Aquest vermut musical estarà organitzat conjuntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Cirera.

El 17 d’octubre el vermut musical es mou fins a Pla d’en Boet, als jardins de l’edifici de Can Boet i serà el torn del grup Canela’n’drama.
La formació maresmenca, ofereix un viatge per la música d’ahir, d’avui i potser de sempre. Amb més de 7 anys de concerts per Europa i Amèrica Llatina a l’esquena, el duet presenta un repertori ambivalent ple de versions i temes propis, però sobretot ple d’emocions.

Bossa nova, bolero, rumba, amb tocs de jazz, flamenc, rock i pop, Canela’n’drama són estil sense estil concret, que fan de cada cançó una nova forma de comunicar amb música. Un calaix, una guitarra i dues veus transmetent des de l’humor i des de l’amor.
Un espectacle on la importància la tindrà l’espectador i la diversió serà compartida i assegurada!

Els Vermuts Musicals neixen com una proposta d’oci cultural amb l’objectiu de descentralitzar la cultura i apropar-la als diferents barris de la ciutat de Mataró. Amb la col·laboració de les associacions de veïns i veïnes, i amb una mitja de 150 assistents a cada concert, els vermuts compten amb un públic fidel que es desplaça cada dos diumenges fins als diferents barris de la ciutat amb la motivació de descobrir nous espais de la ciutat que d’altra manera no tindrien oportunitat de conèixer, així com per passar un diumenge agradable descobrint grups de kilòmetre zero, els quals precisament busquen captivar a un públic de proximitat i crear una xarxa de seguidors.
Si bé els vermuts musicals mantenen l’essència de la seva versió clàssica, amb la irrupció de la Covid 19, han hagut d’adaptar el seu format a un format apte que acompleixi la nova normativa i les pautes d’higiene i distància social.
Així, tot i ser un acte gratuït, els assistents hauran de reservar online i amb antelació la seva entrada per tal de mantenir un control de l’aforament així com prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle. Malauradament, i a l’espera d’un canvi de normativa favorable, encara no es pot disposar de servei de barra en els concerts.
Els Vermuts musicals tenen un canal d’Instagram on els seguidors poden seguir la programació mensual així com un canal de comunicació propi per a estar al dia de les novetats o canvis d’última hora.
Per formar-hi part només s’ha de fer arribar un WhatsApp al número 722 353 418 expressant la voluntat d’entrar al grup de difusió.
Instagram Vermuts: @vermutsmusicals Número de whatsapp: 722 353 418

CONCERTS OCTUBRE:

VERMUT MUSICAL | JUANJO TABARKA
Dia: Diumenge 3 d’octubre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: Escola Marta Mata (Carrer Aristòtil, 23, 08304)
Organitzen: Casa de la Música de Mataró i AAVV Cirera.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/vermut-musical—juanjo-tabarka/21966/casa-de-la-musica-mataro/web

Després de 10 anys de llarg recorregut en diferents projectes musicals de gravació i actuacions en directe, enguany, l’artista mataroní Juanjo Tabarka, s’embarca en aquest nou treball en acústic presentant el millor del seu repertori; nous temes i versions dels més reconeguts cantautors i bandes de tots els temps. Tabarka es mostra sense filtres ni floritures, en un format més íntim que mai, que arribarà al públic de forma senzilla, sincera i propera.

MÚSIQUES TRANQUIL·LES| ANA BRENES
Dia: Dijous 7 d’octubre
Horaris: 20h obrim portes. 21.00h inici concert
Espai: Teatre l’Aliança: carrer Bonaire, 25
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/akere:-musiques-tranquil-les/19727/casa-de-la-musica-mataro/web

L’Ana Brenes és la veu i una de les compositores de les músiques d’Akeré. Filla de flamencs, nascuda a Barcelona. S’inicia al mon del cante i a la composició des de ben petita. Com a cantaora ha recorregut tablaos i sales de Barcelona, Madrid i Andalusia, i la majoria de festivals del gènere a nivell nacional.
A nivell internacional acompanya produccions d’artistes de renom (Arcángel, Diana Navarro, María Carrasco o l’espectacle Federico García Lorca), i també destaca per la participació en projectes que revisen el flamenc con LaboratoriA o La Prenda Roja.
Una veu que ja és tot una referència en el flamenc actual ens presentarà el seu projecte més personal i un toc d’Akeré.
Formació: – Ana Brenes: cante flamenc. Ángel Pérez: piano. Nene Maya: contrabaix. Xoan Sánchez: percussió

Preu concerts Músiques Traquil.les:
Preu entrada taquilla: 15€
Preus públic general (anticipada)::: Entrada: 12€ – Sopar i concert: 20€*
Preus comunitat (anticipada)::: Entrada: 10€ – Sopar i concert: 17€*
*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)
Registra’t a la comunitat: https://musiquestranquilles.com/registrat/
La programació i la compra d’entrades la trobareu al web Músiques Tranquil.les. També podeu comprar les entrades al l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9) 

MÚSIQUES TRANQUIL·LES | JUDIT NEDDERMANN  (Teatre Monumental)
Dia: Dissabte 9 d’octubre
Horaris: 20h
Horaris: 20h obrim portes. 21.00h inici concert
Espai: Teatre Monumental
Entrades: https://www.entradesculturamataro.cat/acte/judit-neddermann-aire-16427

Recuperant la essència del que era el Cicle Músiques Tranquil.les, que oferia programació a diferents espais de la ciutat, les Músiques Tranquil·les surten del casal i aterren al Teatre Monumental per a acollir propostes de gran format.
Judit Neddermann, compositora i cantant de Vilassar de Mar, ens presenta el seu quart treball en solitari Aire, un disc que diu les coses pel seu nom, onze temes detallistes i dinàmics, encara que plens d’equilibri. Una veu cristalina, elàstica i rica en oxigen, modelada entorn al jazz vocal clàssic, el folk mediterrani i la tradició pop que navega desde les costes de Brasil fins a les Illes de l’Àfrica Occidental.
Formació: Judit Neddermann – veu. Arnau Figueres – bateria i percussió – Dario Barroso – guitarres. Isaac Coll – baix. Adri González – teclat. Nerea Pozo – cors. Nacho Melús – Cors:.

VERMUT MUSICAL | CANELA’N’DRAMA
Dia: Diumenge 17 d’octubre
Horaris: Obertura de portes 11.30h. Inici concert: 12h
Preu: Gratuït
Espai: Can Boet (Carrer Pablo Iglesias, 83, 08302)
Organitzen: Casa de la Música de Mataró i AAVV Pla d’en Boet.
Entrades: https://entradas.codetickets.com/entradas/vermut-musical—canela-n-drama/21967/casa-de-la-musica-mataro/web

Canela’n’drama ofereixen un viatge per la música d’ahir, d’avui i potser de sempre. Amb més de 7 anys de concerts per Europa i Amèrica Llatina a l’esquena, el duet presenta un repertori ambivalent ple de versions i temes propis, però sobretot ple d’emocions.
Bossa nova, bolero, rumba, amb tocs de jazz, flamenc, rock i pop, Canela’n’drama són estil sense estil concret, que fan de cada cançó una nova forma de comunicar amb música. Un calaix, una guitarra i dues veus transmetent des de l’humor i des de l’amor.

“Echándole canela a la vida y echándole canela al drama”, un espectacle on la importància la tindrà l’espectador i la diversió serà compartida i assegurada!

Redacció
Font: Casa de la Música de Mataró

 

Deixa un comentari