Publicat el 27/10/2014

Unió de Pagesos organitza demà la jornada formativa La identitat i el turisme a les explotacions agràries, dirigida a les dones que viuen i treballen en el món rural, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, amb el següent programa.


10.00 h Benvinguda i presentació a càrrec de Maria Rovira, membre de la Comissió Permanent d’Unió de Pagesos.
10.30 h La identitat com a factor diferencial en les destinacions turístiques. Marien André, doctora en Econòmiques i professora d’economia aplicada de la Universitat de Barcelona.
11.30 h
Pausa
11.45 h Taula rodona: experiències turístiques vinculades a les explotacions agràries i ramaderes. Intervenen Jaume Salvat, professor a la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona; Imma Espel, directora de l’Àrea de Turisme i Comerç  de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà; Ramon Sentmartí, expert en circuits curts de comercialització i director de Producteslocals.cat, i Emili Aguilera, responsable d’agricultura i ramaderia ecològiques d’Unió de Pagesos. Moderador: Bernat Valls, tècnic de turisme de la Diputació de Barcelona.
12.45 h Cloenda. Intervindrà: Josep Carles Vicente, responsable d’organització d’Unió de Pagesos.
La jornada es retransmetrà a través de
www.Pageses.cat
DIA
/ HORA: dimarts 28 d’octubre, a les 10.00 h
LLOC: Casa de l’Agricultura a Barcelona  (C. Ulldecona, 21)

Deixa un comentari