Publicat el 01/10/2019

L’acte, organitzat per Guàrdia Urbana de Badalona, va adreçat al col·lectiu d’ensenyament

La Guàrdia Urbana de Badalona ha organitzat pel dimecres, 2 d’octubre, la 1a Jornada Informativa sobre Violència de Gènere, Assetjament Escolar i Maltractament al Professorat. La jornada, dirigida al col·lectiu d’ensenyament, des de les escoles bressol fins a l’educació postobligatòria tindrà lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), al carrer de Marcus Porcius, 1, al polígon de Les Guixeres.
Programa de la jornada:
*17 hores
. Presentació de la jornada i dels ponents, a carrer del Superintendent cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Sr. Conrado J. Fernández Justes. Benvinguda i obertura de la jornada a càrrec de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor i la Sra. Aïda Llauradó Álvarez 1a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Drets Socials i Feminismes.
*Detecció de la violència de gènere en el comportament dels menors i formes d’afrontar-ho, a càrrec de la psicòloga Florence Solà Bassas.
*Com detectar l’assetjament escolar: factor de risc, diagnosi i prevenció, a càrrec de la infermera especialitzada en pediatria en Serveis Assistencials de Badalona, Verónica Villarejo Romero.
*Ponència sobre violència de gènere en centres docents, maltractament al professorat i formes de denúncia. Responsabilitat dels pares davant es delictes dels seus fills i filles, que presentarà el jutje degà dels jutjats de Badalona, Josep Maria Noales Tintoré.

L’acte acabarà a els 18.30 hores amb la presidenta de la Federació de Dones de Badalona, Rocío Mateos Ruiz, que parlarà dels recursos i ajuts per a les víctimes.

 

 

 

Deixa un comentari