Publicat el 23/11/2020

El diumenge 20 de desembre el club organitza una jornada de navegació solidària oberta a tothom. L’import de la inscripció (5€) es donarà íntegrament a la Marató

Per sisè any consecutiu, el Club Nàutic El Balís organitza la jornada “Navega amb la Marató”, que enguany es celebrarà el diumenge 20 de desembre.
Es tracta d’una proposta oberta a tothom que vulgui passar un dia a l’aigua, navegant amb diferents tipus d’embarcacions de l’Escola de Vela d’El Balís.

Totes les flotes de competició d’El Balís, el llagut català i embarcacions de la classe Creuer, entre altres, sortiran a l’aigua en una jornada en la que no és necessari saber navegar ja que el CN El Balís s’encarrega d’oferir instructors a tots aquells que vulguin participar i no tinguin les nocions necessàries.

Per participar i sortir en una embarcació de l’Escola de Vela és imprescindible fer una inscripció prèvia, indicant el número de persones i l’edat, al mail esports@cnelbalis.com
L’aportació serà de 5 euros per persona i es destinarà íntegrament a la Fundació Marató que dedica l’edició d’aquest 2020 a la COVID-19 amb l’objectiu d’avançar en la recerca i millorar la qualitat i l’esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

Com en edicions anteriors, el Club doblarà la quantitat obtinguda durant la jornada solidària per entregar-ho posteriorment a La Marató de TV3.
I per aquells que prefereixin quedar-se a terra ferma, el club ha organitzat una masterclass de zumba després de l’esmorzar previst a les 10:30h.

Programa:
–   10:30 a l’esplanada de l’escola de vela per fer l’aportació
–   11:15 inici de la masterclass de zumba
–   11:30 sortida conjunta de les embarcacions i inici regata

Foto: imatges de la jornada de l’any passat.

Deixa un comentari