Publicat el 24/02/2015

Jornada de dones empresàries i emprenedores al TecnoCampus (TCM), el proper 7 de març


‘Alimenta el teu negoci!’ és una jornada per a dones empresàries i emprenedores. Es celebra amb motiu del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona, sota el lema: lideratge femení.


L’horari és de les 9:30 a les 14:40h, al TCM i la Jornada és gratuïta, amb inscripció prèvia.


La dona empresària serà el centre i la protagonista d’aquesta jornada, que és un espai de reflexió i impuls a totes aquelles dones que tenen una empresa, que estan començant o que s’ho estan plantejant.


Els objectius de la jornada són donar major visibilitat social i empresarial a la dona, oferir informació rellevant per a la creació i/o desenvolupament dels seus negocis i  esdevenir un espai d’intercanvi, epicentre de contactes i sinergies.


Com també informen les promotores de la proposta, serà una jornada dinàmica amb tallers, taules rodones, diàlegs oberts i networking final. L’objectiu és que les assistentes “surtin amb idees perquè puguin elaborar la seva pròpia recepta d’èxit i perquè puguin alimentar el seu negoci i fer-lo créixer!”, asseguren.


Una altra de les claus de la jornada, afegeixen, és que es podrà conèixer “gent molt interessant i compartir xerrades amb altres dones empresàries. I perquè es podrà escoltar a dones que lideren empreses d’èxit, que explicaran la seva experiència en grans multinacionals o en petites i mitjanes empreses”.


“Alimenta el teu negoci!”, Jornada de dones empresàries i emprenedores, està impulsada per l’Associació Dóna’t un impuls, de dones empresàries del Maresme. Comptarà amb un Diàleg Obert amb les empresàries Núria Basi, presidenta d’Armand Basi; Blanca Moreno, directora de MiT Consultoría i Montse Vilalta, directora de l’Escola Universitària del Maresme al TecnoCampus.


També es faran tallers: ‘Com comunicar una idea’, ‘Lego’, Creant hàbits per l’èxit i Dóna un pas endavant, a més de taules rodones d’experiències a escollir

Deixa un comentari