Publicat el 06/10/2014

El presentador de televisió Jorge Javier Vázquez ha presentat a Badalona el primer espectacle musical que ha posat en marxa a través de la seva productora teatral Laboratorio de la Voz Producciones.
Es tracta de l’espectacle musical Miguel de Molina al desnudo, un muntatge que després de la seva estrena a Málaga fa només uns dies, amb gran èxit de públic, es representarà al Teatre Zorrilla de Badalona els propers 10, 11 i 12 d’octubre. A Málaga, les entrades es van esgotar setmanes abans de la seva estrena.
En la seva estrena a Catalunya, Miguel de Molina al desnudo ret homenatge a un dels dels personatges més fascinants de la cançó, intèrpret de grans èxits com Ojos verdes, El día que nací yo o La bien pagá. Ángel Ruiz és el protagonista d’aquest muntatge dirigit per Juan Carlos Rubio i que compta amb el pianista César Belda al capdavant de la direcció musical.


El badaloní Jorge Javier Vázquez ha produït el muntatge Miguel de Molina al desnudo un segle després del naixement d’aquest artista amb l’objectiu de mostrar als espectadors una biografia musical sobre la dura i agitada vida d’aquest famós cantant de copla nascut a Málaga l’any 1908.
Segons Jorge Javier Vázquez, Miguel de Molina al desnudo permet “recrear de forma magistral la vida d’aquest artista únic i irrepetible, modern, transgressor, un avançat al seu temps”. El presentador badaloní ha afirmat que “se sent molt content per poder portar a la seva ciutat un gran espectacle que recupera i reconeix la figura de Miguel Molina”.
Miguel de Molina al desnudo és la primera obra de la productora teatral de Jorge Javier Vázquez, Laboratorio de la Voz Producciones, una extensió del projecte que el presentador badaloní va iniciar el 2012 quan va crear Laboratorio de la Voz, un centre especialitzat en l’estudi i tractament de la veu que ofereix una formació completa a futurs cantants i actors.
L’obra es podrà veure el divendres i el dissabte a les 21 hores. La representació de diumenge començarà a les 19 hores. El preu de les entrades és de 21 euros.
Aquesta producció, després de les primeres representacions a Málaga i a Badalona, recorrerà ciutats com Granada, Madrid, Cáceres, Sevilla, Las Palmas i Tenerife, entre altres.

Deixa un comentari