Publicat el 16/12/2019

Aquest premi és el setè en dues temporades d’aquesta webserie rodada, pràcticament en la seva totalitat, al Maresme

La websèrie Genesis 88, produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha guanyat aquest passat dissabte 14 de desembre el seu setè premi, aquest cop a Corea del Sud, en el festival Àsia Awards Fest 2019 (festival on line).
El premi és el de “Best supporting actor” (millor actor de repartiment) que s’ha concedit al seu actor i productor Jordi París, per interpretar el paper del gàngster Jerónimo Graco, un assassí de Las Maracas (país inventat per la websèrie), poderós i despietat, i un siberita amant de les armes i del conyac, que en algunes escenes combina amb infaust resultat pels que l’envolten.
Aquest premi és el setè en dues temporades d’aquesta webserie rodada, pràcticament en la seva totalitat, al Maresme. D’aquests premis, dos són individuals, l’aconseguit pel director Franc Sellers com a millor director de websèries l’octubre passat als Premis Oriana, i aquest de Jordi París a Àsia Awards Fest, i també cal destacar en premis individuals les nominacions a millor actor, Joan Rovira, i millor actriu Maika Tenas, també als Premis Oriana.
La resta són premis de la sèrie en general, que han portat a Génesis 88 al 19è lloc de websèries del món segons el Web Series World Cup. Les dues temporades de la sèrie filmades fins ara es poden veure per You Tube.
www.genesis88laserie.com

Deixa un comentari