Publicat el 04/04/2019

El cartell presenta, amb un estil senzill i entenedor, els elements fonamentals de la diada de Sant Jordi com són el número 23, que marca el dia, el drac, la rosa i el llibre

Joana Badia va néixer a Premià de Mar, on resideix i treballa. La seva afició per la pintura li ve de sempre, però va agafar embranzida fa 10 anys arran d’una exposició de Miquel Fernández, que ha esdevingut un dels seus mestres, a la sala Premiart.
Des d’aleshores ha exposat a locals privats de la vila i ha participat en diverses exposicions col·lectives. En les seves pintures utilitza diferents tècniques, però sobretot acostuma a pintar sobre paper gruixut, cartró o fusta, utilitzant espàtules.

Cal recordar que aquest és el tercer any en què es manté el criteri de la regidoria i el Consell Municipal de Cultura que sigui un artista premianenc l’autor del cartell de Sant Jordi.
L’objectiu és donar visibilitat als artistes locals facilitant-los participar en campanyes de gran difusió al municipi, com ho és aquesta. Abans de Joana Badia han fet el cartell de Sant Jordi Santi Domínguez, l’any passat, i Pol Peiró el 2017.

Deixa un comentari