Publicat el 09/07/2014

El passat 7 de juliol, en un acte solemne celebrat al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, el professor de l’Escola de Ceràmica del Museu del Càntir d’Argentona, Joan Serra, va rebre el guardó de Mestre Artesà de mans del Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya. A l’acte també hi van assistir el gerent del Consorci de Comerç Artesania i Moda, el Director General de Comerç i el conseller d’Empresa i Ocupació, Sr. Felip Puig.
En el mateix acte van ser reconeguts uns quaranta artesans amb el guardó de Mestre Artesà, entre ells uns sis en ceràmica. El guardó de Mestre Artesà es concedeix anualment i s´atorga a professionals de l´artesania amb una àmplia trajectòria i reconeix el mestratge que l´artesà exerceix en el seu ofici i la difusió que n´ha fet per mitjà de l´ensenyament.
 
Per al Museu del Càntir d’Argentona és un gran honor que el principal responsable de l’ensenyament de ceràmica de la seva escola – taller hagi estat distingit amb el màxim guardó que un artesà por rebre al nostre país. Aquest fet és demostratiu de l’alta qualificació professional del personal al servei del nostre centre i de l’alt nivell de qualitat de l’ensenyament que s’hi dona.
El Museu del Càntir vol fer arribar a Joan Serra la seva enhorabona pel reconeixement que ha rebut per part de la Generalitat de Catalunya i l’anima a seguir treballant per l’excel·lència en la seva tasca.

Deixa un comentari