Publicat el 10/03/2016

Joan Pera, director general de Manufacturas Arpe, ha estat designat nou president de PIMEC Joves Maresme-Barcelonès Nord en substitució de Marc Tarrés, que ha deixat el càrrec per dedicar-se als seus projectes professionals i centrar-se en les seves noves responsabilitats com a regidor de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. 

L’empresari Joan Pera, de Canet de Mar i de 38 anys, es formà com a enginyer tècnic industrial en l’especialitat de teixits de punt a l’Escola Universitària del mateix municipi de Canet. També és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona i Diplomat en Ciències Empresarials per l’Escola Universitària del Maresme (EUM), centre adscrit a Universitat Pompeu Fabra. 

Professionalment, destaca el seu lideratge com a director general a Manufacturas Arpe, S. L. (Arenys de Munt), la seva estada al Departament de Control de Gestió i Estudis de Mercat e-business a “la Caixa” i la seva tasca a Düsseldorf treballant als departaments de comerç i control de gestió de l’empresa Allbecon AG.

El nou president de PIMEC Joves a l’àrea del Maresme-Barcelonès Nord té un palmarès de nombrosos premis i reconeixements, entre ells el Premi a la microempresa més competitiva de Catalunya de PIMEC, el Promotional Girft Award 2015 al producte promocional més innovador de 2015 o el premi Promo Gift Award 2016, que recollirà aquest mes de març.

Els objectius del nou president se centraran en la divulgació i millora del coneixement de PIMEC Joves en el territori, l’increment de la competitivitat de les pimes del territori amb totes les eines de què la patronal disposa, i la participació i col·laboració amb els diferents agents socioeconòmics del territori en les decisions més importants que afecten les pimes.

PIMEC Joves atorga suport i representa els joves empresaris i emprenedors de Catalunya davant els agents polítics, econòmics i socials. Defensa les necessitats d’aquest col·lectiu i incentiva debats i trobades de Networking per tal d’establir contactes, aprendre i crear vincles entre els emprenedors i empresaris joves catalans.

Deixa un comentari