Publicat el 01/09/2016

El proper 25 de setembre s´inicia la temporada Tardor – hivern del Teatre La Massa i ho fa amb el primer concert de la Temporada Clàssica, titulat Simfònica Espectacular: http://www.vilassardedalt.org/document.php?id=9940    

Fins a l´1 de gener, 13 espectacles de teatre, dansa i música ompliran la sala vilassarenca.

L´octubre començarà amb la reposició de Música Viva: http://www.teatrelamassa.cat/musica-viva-el-casal-popular, l´espectacle musical que El Casal Popular va recuperar per celebrar el seu 125 aniversari i que torna després de l´èxit de les primeres representacions. 

En l´apartat musical i més enllà de la temporada clàssica, també visitarà el teatre The Gospel Viu Choir: http://www.teatrelamassa.cat/reload-till-the-end , el 15 d´octubre.

La dansa tornarà a tenir un paper protagonista a la temporada de La Massa. La companyia maresmenca Brodas Bros portaran el seu espectacle Hipstory: http://www.teatrelamassa.cat/hipstory/ a Vilassar el 19 de novembre i la Companyia Marta Mas representarà Gats: http://www.teatrelamassa.cat/gats/ , el 18 de desembre.

La Companyia Eòlia adapta Pere Calders de la mà de Paco Mir en l´espectacle: Invasió Subtil i altres contes, http://www.teatrelamassa.cat/invasio-subtil-i-altres-contes/ que serà a la Massa el 29 d´octubre. El 3 de desembre serà la Companyia Malrayo qui portarà a Vilassar el seu espectacle de teatre musical Deadline, musical improvisat: http://www.teatrelamassa.cat/deadline-musical-improvisat/. La Caputxeta Nadalenca: http://www.teatrelamassa.cat/la-caputxeta-nadalenca/   el 4 de desembre i els tradicionals Pastorets de Vilassar: http://www.teatrelamassa.cat/els-pastorets-de-vilassar-2/ , completaran la programació de teatre.

A més a més, i com a novetat d´aquesta temporada, el 18 de novembre es podrà veure la pel·lícula muda Lady Windermere´s Fan http://www.teatrelamassa.cat/lady-windermeres-fan/, amb música interpretada en directe.

Les entrades per a tots els espectacles ja són a la venda al web del Teatre La Massa. http://www.teatrelamassa.cat/

Deixa un comentari