Publicat el 18/10/2022

La nit de diumenge 16 d’octubre es van posar en marxa les feines de retirada de les antigues àrees d’aportació soterrades

 

 

 

La Regidoria de Medi Ambient ja ha començat a instal·lar els nous contenidors de vidre del poble. Les feines es completaran al llarg de la setmana. Paral·lelament, els operaris estan retirant les bústies soterrades. Tot plegat es fa coincidint amb la posada en marxa del nou sistema de recollida porta a porta de residus.

A partir de dilluns 17 d’octubre, totes les fraccions, tret del vidre, es passaran a recollir al portal de casa, seguint el calendari aprovat per l’Ajuntament de Llavaneres.
Entre les 20 i les 22 hores, caldrà treure al carrer la fracció que toqui, dins del corresponent cubell. Si encara no teniu el vostre material del porta a porta, acosteu-vos a l’envelat del parc de Ca l’Alfaro.

Aquí podeu consultar el plànol amb la ubicació dels nous contenidors de vidre, els únics que quedaran als carrer de Llavaneres arran de la posada en marxa de la recollida porta a porta de residus.

Pel que fa a les àrees de contenidors, de moment, s’han tret les bústies. Durant les properes setmanes s’extreuran també les bases metàl·liques. Aquests espais es recuperaran per a ús públic.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari