Publicat el 11/02/2018

Fins al 14 de març queda oberta la convocatòria per presentar les candidatures tant individuals com d’entitats o associacions al ‘Premi Ciutat de Calella’.

Al llarg de l’any hi ha nombroses aportacions, tant de persones com d’associacions i entitats, que contribueixen a fomentar la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat a Calella; que afavoreixen el progrés de la societat i el civisme, la iniciativa econòmica, l’urbanisme sostenible, la defensa del medi ambient i la defensa dels drets humans. N’hi ha que també destaquen en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats.

Per aquest motiu, amb la voluntat de reconèixer aquestes aportacions, l’Ajuntament de Calella convoca una nova edició del ‘Premi Ciutat de Calella’, que enguany arriba a la seva sisena edició. Enguany s’atorgaran dos guardons; un en la modalitat de categoria individual, i l’altre en la categoria d’entitat o associació, a aquelles persones i entitats o associacions que hagin tingut un ressò especial al llarg de la seva trajectòria o una repercussió notable en els àmbits social, cultural, artístic, científic, econòmic, polític o esportiu durant l’any anterior al que es convoca.

Fins el 14 de març es pot presentar la candidatura a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Ajuntament de Calella situada a l’Ajuntament Vell, de dilluns a divendres de 8 a 14 h. Les candidatures  presentades  fora dels terminis assenyalats no seran admeses a excepció de les que s’hagin enviat per correu certificat amb data d’enviament dins del període establert. El sistema d’elecció dels premis Ciutat de Calella serà mitjançant votació ciutadana del 15 de març al 13 d’abril. La cerimònia i lliurament dels premis es farà el dia 21 d’abril en un acte solemne a la Sala Mozart.

Podeu consultar les bases aquí.

Deixa un comentari