Publicat el 10/04/2017

Cita coordinada pels ajuntaments del Masnou, Alella i Teià amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn natural dels tres pobles

Tots els qui vulguin gaudir d’una passejada per un entorn natural poden inscriure’s a la dotzena edició de la Caminada dels Tres Pobles, que tindrà lloc el diumenge 7 de maig.

Inscripcions obertes:  http://www.lacaminadadels3pobles.cat/#inscripcions  per aquesta nova edició de la Caminada. És una activitat totalment popular, que té com a objectiu principal la realització d’una activitat física de caire lúdic i festiu.

Aquesta cita, coordinada pels ajuntaments del Masnou, Alella i Teià, és una de les convocatòries que compta amb una participació més nombrosa. L’objectiu de la caminada és donar a conèixer l’entorn natural dels tres pobles, i s’estableixen punts de sortida a cada municipi. Trobareu més informació a www.lacaminadadels3pobles.cat.

Sortida a les 9 h des dels punts de trobada de:
– Alella:
El Bosquet (davant de l’IES d’Alel Tret de sortida a càrrec dels Trabucaires del Vi d’Alella-
– El Masnou: plaça de Ramón y Cajal
– Teià: Poliesportiu Municipal El Cim

Tots els participants podran gaudir d’un esmorzar gratuït un cop s’arribi al CAT – Cella Vinaria.
L’activitat es donarà per finalitzada cap a les 13 h.
Els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per alguna persona adulta.
Els nois i noies d’entre 14 i 18 anys que vulguin participar sense l’acompanyament d’una persona adulta, hauran de portar el full d’inscripció amb l’autorització correctament omplerta i signada.

 

Deixa un comentari