Publicat el 10/05/2018

Enguany el Festival incorpora un espai food truck amb vins de la DO Alella i degustacions gastronòmiques

Ja es poden adquirir les entrades per als concerts del Festival d’Estiu Alella 2018 que enguany inclou les actuacions de: Joan Dausà, la Bas Kisjes Big Band, Paula Valls, Paula Domínguez i Vicenç Solsona.

El tret de sortida es donarà el 16 de juny amb una nova proposta i un nou escenari: la projecció de l’òpera Manon Lescaut, dins del programa del Liceu a la Fresca, a la Plaça de l’Ajuntament.
L’òpera de Puccini narra la història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon, interpretada per tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el porto-riqueny Rafael Davila, que es reparteixen el paper de Des Grieux, i dues sopranos titulars, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli.
La projecció és gratuïta i es farà al mateix temps a diferents escenaris catalans.

Les entrades es poden adquirir presencialment a l’Oficina de Turisme (dimarts, dimecres, dijous i diumenge, de 10 a 14.30h, i divendres i dissabte de 10 a 14.30h i de 15.30 a 17.30) i per Internet des del web www.festivalalella.cat

Espai food truck 
Enguany el Festival incorpora un espai food truck amb vins de la DO Alella i degustacions gastronòmiques que s’instal·larà al Jardí de les Estàtues de Cal Marquès i obrirà dues hores abans dels concerts del 6 i 7 de juliol, de Joan Dausà i la Bas Kisjes Big Band.

Jornada Enosolidària DO Alella
El Festival d’Estiu col·labora amb la Jornada Enosolidària DO Alella organitzada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella dedicada a recaptar fons per a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls, durant la retransmissió de l’òpera Manon Lescaut del 16 de juny a la Plaça de l’Ajuntament.

Informació: http://www.alella.cat/document.php?id=9712

 

Deixa un comentari