Publicat el 20/05/2019

Grup de Reforç i MIRS són el grup i la solista, respectivament, que han guanyat la segona edició del concurs “Música & Llibres, residències musicals a la Biblioteca Ernest Lluch”, que té com a objectiu promocionar els joves músics.

Al concurs van participar un total de sis grups i solistes (el cantautor Miquel Moya, la cantautora MIRS, els combos W combo, Jazz Milleniars i Trombone Wanted i la banda Grup de reforç) que van disposar d’un divendres per mostrar el seu talent en petits concerts de 20 minuts al vestíbul de la Biblioteca Municipal.

Els dos grups amb major puntuació en les votacions populars i del jurat, Grup de Reforç i MIRS, faran un concert de cloenda el 8 de juny, a les 12 h, al jardí de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, on també hi actuarà el grup vilassarenc Simbiosi, guanyador del concurs de música Maresmusic 2018. L’actuació de Grup de Reforç i MIRS serà gravada en vídeo i després es penjarà al canal de Vimeo de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i a les xarxes socials de Joventut i la Plataforma Zero.

Grup de Reforç és una banda de pop alternatiu formada per 4 integrants: Àngela Balcells Coll, Pere Almera Petit, Camil Piqué Salvat i Jordi Font Casa (els quatre components són de Vilassar de Mar i tenen entre 27 i 21 anys). MIRS és el nom artístic de la cantautora de pop Mireia Federico Guanyabens, mataronina de 18 anys d’edat.

Deixa un comentari