Publicat el 16/09/2020

Un total de 10 grups, dels 14 que s’hi havien inscrit, han estat seleccionats per participar en el concurs de formacions musicals Delayta’ns que organitza l’Ajuntament i que arriba enguany a la seva 8a edició

Els grups seleccionats, de composicions i estils diversos, han estat els següents: Cueva Mapache, Dúo Cèlu, Fuzzy Eyes, Jems, Nora Gali, Red Fall Haze, Whale Trip, El meu cosí, La Porteña y los Piratas, i Chicharro.
El concurs Delayta’ns 2020 comptarà amb dues semifinals: la primera tindrà lloc el divendres 2 d’octubre a les 20.30 h, i la segona el dissabte 3 d’octubre a les 12 h.
D’aquestes eliminatòries sortiran 4 grups que actuaran en la final que tindrà lloc el mateix dia 3 a les 20.30 h. Tant les semifinals com la final tindran lloc a l’Espai l’Amistat (http://www.espailamistat.cat/)

Participació del comerç local
Com ve sent habitual els darrers anys, el comerç de Premià de Mar s’ha implicat amb el concurs Delayta’ns, de manera que 10 establiments de la vila apadrinen els diversos grups participants. Aquests comerços disposen de cartells amb codis QR mitjançant els quals els clients poden donar suport amb els seus telèfons intel·ligents al grup que vulguin que guanyi el concurs.
Aquests vots se sumaran als recollits als comptes d’Instagram, Facebook i Twitter de Premià Jove i el resultat determinarà el nom del grup guanyador del Premi Popular.
Val a dir que entre tots els clients que participin en les votacions als comerços se sortejarà un val de 150 € per gastar a l’establiment que apadrini el grup guanyador del Premi Popular.

Pel que fa als premis, el guanyador del Delayta’ns 2020 farà una actuació a Premià de Mar l’any 2021 remunerada amb 726 €. El segon classificat tindrà un premi de 350 €, el tercer de 250 € i el guanyador del Premi Popular tindrà l’opció de fer una actuació al local Panoràmic de Montgat durant l’any 2021.

El jurat del concurs està compost per Maite Vernet, del Taller de Músics de Premià; Carles Chacon, cantant de la formació premianenca Coriolà; l’escenògraf Martí Torras; el cantant Delafé, i Laura Andrés, jurat del concurs de televisió OT.

Deixa un comentari