Publicat el 12/09/2016

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer obre el període d’inscripcions de la IX edició de la “Mataró Camina per l’Alzheimer”. Els punts de venda són els habituals de cada any, és a dir, la plaça Santa Anna, el col·legi Cor de Maria (Riera 58) i el Centre de Dia Terapèutic (C/Carlemany, 10). Com a novetat d’enguany també s’instal·larà un estand al Mataró Parc. Recordem que la compra de samarretes també pot realitzar-se per internet des del propi web 

Com cada any, la sortida tindrà lloc a les 8 del matí a l’Ermita de Sant Simó i finalitzarà aproximadament a les 13 h, al Nou Parc Central, on se servirà un multitudinari esmorzar.

Novetat! 
Com a novetat, l’edició d’enguany comptarà amb un tercer recorregut de caràcter urbà de tant sols 2,7km. Amb aquesta nova ruta es vol potenciar encara més la participació popular d’aquesta caminada solidària.

“Mataró Camina per l’Alzheimer” s’organitza amb l’objectiu de recaptar fons per a aquelles famílies amb menys recursos que pateixen directament o indirecta els efectes de l’Alzheimer. L’any passat va reunir 4.200 persones i es van recaptar 30.000€ bruts.

Aquesta Caminada és l’acte estrella del programa d’activitats que organitza l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de cara al Dia Mundial de l’Alzheimer. Des de fa 9 anys, la Caminada de l’AFAM és possible gràcies a l’encomiable i desinteressada tasca de col·lectius com l’EPMA, les colles de caminaires “Maimakansu” i “Pocs i bons”, així com de l’Ajuntament de Mataró i altres entitats de renom de la ciutat. 
L’Associació fa una crida a tots els maresmencs a participar com a voluntaris d’aquesta caminada popular. La pretensió és crear una bossa fixa de voluntaris per col·laborar en tasques com, per exemple, donar suport en els punts d’inscripció, la senyalització dels traçats, control de cruïlles, logística, i tancament i recuperació dels senyals, entre d’altres. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic matarocaminaalzheimer@gmail.com, o bé trucant als telèfons 93 796 32 00 0 // 93 798 84 81 – www.matarocamina.org. – www.afamaresme.org,

L’any passat, VIII Mataró Camina per l’Alzheimer va reunir 4.100 caminants, els quals van tenyir de taronja bona part de la ciutat per una bona causa: la lluita contra l’Alzheimer. 

IX Mataró Camina per l’Alzheimer
Dia:
diumenge 2 d’octubre
Sortida: a les 8 del matí de l’Ermita de Sant Simó
Preu  Inscripció: 8 € – Menors de 12 anys 4€
Inscripcions per internet: http://www.matarocamina.org/?page_id=134

Per formalitzar la inscripció per Internet, cal fer efectiva la transferència bancària prèviament al següent número de compte de la Caixa 2100 3132 66 2200114954 indicant el nom i els cognoms de l’inscrit. Obligatori marcar les talles
Un cop finalitzada la inscripció, imprimeix el full de confirmació.
Imprescindible: Presenta’t el dia de la caminada al punt de sortida amb el full de confirmació i el resguard de la transferència.

Deixa un comentari