Publicat el 27/03/2020

Els agents van interceptar una furgoneta quan portava mascaretes i guants per a la seva venda en un establiment comercial de la ciutat

L’actuació va tenir lloc passades les 10 h del matí d’aquest dilluns, quan una unitat policial va observar que s’estaven venent mascaretes i guants a preus elevats en un establiment comercial de l’avinguda del Perú.
Els policies van interceptar una furgoneta de repartiment quan el vehicle anava a descarregar el material sanitari a la botiga, per a la seva venda. En concret, la Policia Local de Mataró va intervenir  926 mascaretes i 2.900 guants.
Les mascaretes, de diferents tipus, es venien a 10 € el paquet de 3 (les més senzilles) i 10 € les de major protecció. En el cas dels guants, es posaven a la venda per 10 € la caixa de 100 unitats. El titular de l’establiment no ha acreditat la procedència del material sanitari.

La Policia Local ha aixecat acta administrativa contra el titular de l’establiment i la persona que conduïa la furgoneta, que es trasllada a la Delegació del Govern perquè determini sobre el resultat de la presumpta infracció, en relació a les restriccions de comercialització i distribució de material sanitari establertes per l’Estat amb motiu de l’estat d’alarma pel coronavirus.

El material intervingut, que inicialment sembla correctament envasat, es posarà a disposició dels serveis sanitaris.

Deixa un comentari