Publicat el 01/11/2019

L’Ajuntament vilassarenc està iniciant els Pressupostos Participatius 2020 on la ciutadania, mitjançant un procediment de participació ciutadana, podrà decidir en què invertir una part del pressupost municipal

La Comissió que vetlla pel bon funcionament de tot el procés està formada per representants polítics i ciutadania a parts iguals. Si es vol formar part de la Comissió i encara no es forma part del Registre de Participació Ciutadana, hi ha temps fins al 18 de novembre per inscriure’s.

Per a aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius cal renovar una part dels ciutadans i ciutadanes que en formen part de la Comissió, i per això a partir del 19 de novembre es farà un sorteig públic entre totes les persones que formin part del Registre de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. S’escolliran 3 persones que s’incorporaran de forma voluntària a la Comissió de Pressupostos Participatius.

D’altra banda, entre les funcions de la Comissió hi ha vetllar per la participació efectiva de la ciutadania en tot el procés, escollir les propostes que aniran a votació popular i fer el seguiment de l’execució dels projectes.

Poden inscriure’s les persones majors de 16 anys empadronades a Vilassar de Mar. Les persones interessades hauran d’omplir el full d’instància genèrica que es troba al web www.vilassardemar.cat, a l’apartat “Tràmits online”, o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Deixa un comentari