Publicat el 10/05/2019

El proper dissabte 18 de maig, l’Ajuntament de Vilassar de Dalt participarà al “Let’s Clean Up Europe!”. Es tracta d’una operació de neteja d’un espai natural per sensibilitzar el públic en temes de protecció del medi ambient, i més concretament, sobre els problemes dels residus i la netedat

Segons també informa el consistori vilassarenc, la proposta engegarà a les 10 del matí, a la cruïlla del Camí pla de Vilassar i el carrer Francesc Torrelles (al capdavall de la Riera de Targa) amb un esmorzar per agafar forces abans de començar l’activitat. Tot seguit es donaran les instruccions de la neteja i uns consells de seguretat bàsics i es començarà la neteja de la zona.

Aquesta acció s’enmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR) i és un projecte del programa LIFE+ de la Comissió Europea i que a Catalunya hi participen, entre altres, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Aquest any, a més, el Clean Up forma part del projecte anual del Consell d’infants de Vilassar de Dalt centrat en la reducció de residus al municipi.

Deixa un comentari