Publicat el 30/01/2020

Les comparses que vulguin participar i optar a premi hauran de tenir un mínim de 10 components

La rua de Carnaval, una de les més multitudinàries del calendari festiu vilassarenc, tindrà lloc el dissabte 22 de febrer. Totes les comparses que vulguin participar i optar a premi hauran de tenir un mínim de 10 components i inscriure’s abans del 13 de febrer.

Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.400 €: 700 €, 600 €, 500 €, 400 € i 300 € a les 5 primeres comparses, un premi de 200 € a la millor reina, un premi Toni Linares per a la millor carrossa format per una escultura i 700 €, i un premi per votació popular a la simpatia.
Els premis seran acumulables. La informació, amb les bases i la documentació a presentar, es pot consultar al web vilassardemar.cat/carnaval.

La rua sortirà a les 18.30 h del carrer Sant Artur i seguirà el següent recorregut: Sant Artur, Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Mestral i finalitzarà a la plaça Tarradellas, on es farà l’exhibició final. La plaça Tarradellas comptarà amb foodtrucks per amenitzar el final de festa.

Deixa un comentari