Publicat el 06/11/2020

Amb el títol, ‘Els reptes de les empreses davant la Covid’, la jornada serà a càrrec d’en Xavier Marcet

La 1a Jornada de Capacitació Empresarial tindrà lloc el dijous 19 de novembre, a les 9 del matí, i està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i el Club Emprèn.  L’esdeveniment serà a càrrec d’en Xavier Marcet, format en postgrau a les escoles de negocis UC Berkeley, IESE i ESADE i amb una llicenciatura anterior en Història per la UAB. La jornada de capacitació tindrà una durada de 45 minuts i es farà telemàticament, mitjançant l’aplicació Zoom.

Temes a tractar:
La realitat actual en el món empresarial
Com enquadrar les empreses en aquesta crisi
Cap a on anem
Canvis globals que ens esperen

Trajectòria professional del consultor Xavier Marcet
Des de 2002, ttreballa ajudant empreses, universitats i administracions a desplegar models d’innovació orientats a obtenir resultats. Anteriorment va ser Cap de Gabinet del Rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya, director de la Global University Innovation Net, i director general de l’empresa Localret. Ha desenvolupat consultories internacionals en més de 20 països d’Europa i Amèrica, en empreses com HP, Sony, Arauco, Grup Suez, Repsol, Banc de Sabadell o Seat.
Presideix Lead to Change (Barcelona – Madrid – Boston i Santiago de Xile) que són empreses en xarxa dedicades a la consultoria en estratègia i innovació i 8Wires, una start up sobre Big Data i Management. Des de 2019 presideix l’Euncet Business School i l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IACC). Així mateix, és president fundador de la Barcelona Drucker Society. És professor de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona School of Management) i imparteix nombroses conferències a l’ any sobre temes d’innovació i emprenedoria, així com classes a diferents escoles de negoci i universitats d´Espanya i Llatinoamèrica.
Els seus últims llibres publicat són “Coses que aprenem després” (Plataforma Editorial, 2010), “Innovació Pública” (RIL Ed. 2013) i “Esquivar la Mediocritat” (Plataforma Editorial 2018). És col·laborador habitual per temes de management de  La Vanguardi. Podeu llegir els seus darrers escrits al seu blog http://www.xaviermarcet.com/  o al web Sintetia: http://www.xaviermarcet.com/

Inscripcions
Mitjançant correu electrònic al Club Emprèn: clubempren@premiadedalt.cat
Per telèfon, trucant al 93 693 15 90 
Club Èmprèn Plaça de la Vila 1  Premià de Dalt: clubempren@fundaciomoli.org

Deixa un comentari