Publicat el 27/05/2021

La travessera BV-5008, es un tram urbà on hi conviuen habitatges juntament amb activitats de petita i mitjana indústria, la qual ha anat disminuint

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de millora de la seguretat viària al llarg de la travessera de la BV-5008, que es correspon amb el carrer del Pare Claret, entre la carretera de Mataró i el pont de la riera de Sant Jordi, a Montgat.
L’actuació te un pressupost d’adjudicació de 254.696 euros i un termini d’execució de quatre mesos. Durant les obres, puntualment es regularà el trànsit amb pas alternatiu.
L’actuació preveu la realització de múltiples mesures enfocades a millorar la seguretat viària en àmbit urbà que inclouen millores puntuals d’urbanització com ampliació de voreres, ordenació de l’espai d’aparcament i parades de bus, així com la implantació de nous passos de vianants i d’elements reductors de velocitat.
També es semaforitza la cruïlla amb el carrer Arno Jager, i es desplaça puntualment el traçat de la calçada entre els PK 0,450 i 0,530 per millorar un punt estret de la vorera.
El projecte també inclou millores de drenatge, enllumenat públic en els nous passos de vianants i en la senyalització vertical i horitzontal.

En el darrers anys s’han executat algunes actuacions puntuals de millora de la seguretat viària, però es continua detectant accidents, repartits al llarg de tota la travessera, i un excés de velocitat.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 3 “Salut i benestar” i 9 “Indústria, innovació i infraestructures”. Els 17 ODS van ser proclamats p
La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Deixa un comentari