Publicat el 31/07/2020

A més, es retiraran els residus de fibrociment amb contingut en amiant

A conseqüència de l’incendi que va tenir lloc el passat 24 de juliol a la part alta del Parc de Vallmora, l’Ajuntament ha iniciat un seguit d’actuacions d’emergència per reparar els danys causats pel foc que inclouen la neteja de l’espai i l’enderroc parcial d’una construcció en mal estat.

D’una banda, per evitar qualsevol tipus de lesió es procedirà a la retirada d’andròmines i restes de tot tipus de material cremat que s’han trobat a la zona afectada per l’incendi. A més, es retiraran els residus de fibrociment amb contingut en amiant. L’espai es netejarà amb mitjans manuals i mecànics.
Entre les zones afectades es troba una construcció en la qual hi ha una part d’un edifici que està totalment cremada i presenta un perill greu ja que no es pot garantir l’estabilitat de l’estructura actual. Per aquest motiu, les actuacions també inclouen l’enderroc de la coberta i la col·locació d’ una tanca per protegir la construcció existent.
Les tasques d’emergència per reparar i prevenir els danys causats pel foc, a càrrec de l’empresa Camilo Fernández SL., tindran un cost de prop de 25.000 euros i no s’estendran més d’una setmana.

 

Deixa un comentari