Publicat el 30/03/2015

Com informa elmasnouviu.cat, amb motiu dels tres dies de dol decretats a Catalunya pels dramàtics fets de l’avió estrellat als Alps francesos, es van canviar de data els actes previstos al voltant dels projectes d’ampliar el Complex Esportiu i la intervenció al Parc Vallmora. I
nicialment havia de ser el 26 fer març, però el dol decretat del 25 al 27 va provocar el canvi de data, que finalment va ser dissabte 28 de març.
L’acte va fer-se a les 16.15 h, a la confluència dels carrers de Montevideo i de Maria Canaleta. Amb l’assistència del conseller de Presidència de la Generalitat, Francesc Homs; i el director general de l´Esport, Gerard Figueras; a més de l´alcalde, Pere Parés, i altres autoritats municipals. Durat l´acte, es va donar a conèixer a la ciutadania els treballs que s´hi duran a terme.
Segons expliquen, també, des del consistori masnoví, les previsions municipals són que els treballs d’obres d’urbanització del parc Vallmora i de l´ampliació del Complex Esportiu començaran al mes d´abril. A mitjan de març ja van finalitzar els treballs previs a les obres que s´havien de dur a terme.
En aquest sentit, afegeixen, s´ha realitzat el desviament de la línia de mitja tensió que travessava els terrenys destinats al parc i també a l´ampliació del Complex Esportiu. La intervenció és fruit del conveni signat amb la companyia Endesa, el 25 de juny del 2013, per un import de prop de 250.000 euros. La creació de la variant de la línia de mitja tensió era un pas imprescindible per poder seguir endavant amb el projecte del parc Vallmora, i les tasques van començar al novembre del 2014. D’altra banda, també s´han retirat les línies del carrer Montevideo, d´una rellevància especial en el conjunt.
Pel que fa a la primera fase de construcció del Parc Vallmora és previst que s´acabi en un termini de 12 mesos i inclourà treballs d´urbanització, enjardinament i moviments de terra per deixar enllestits més de 35.000 metres quadrats d’aquest emblemàtic espai de la localitat. També s´asfaltaran el torrent de Vallmora i el carrer de Montevideo.
D´altra banda, l´ampliació del Pavelló, que donarà com a resultat una nova pista, nous vestidors i nova zona de graderia, a més d´un nou vestíbul d´accés i de connexió amb el Complex Esportiu actual, es calcula que podria estar enllestida en dos anys, tot i que es veu possible escurçar aquest termini. La disposició del conjunt facilita la connexió i l´accés al Parc Vallmora.

Deixa un comentari