Publicat el 06/02/2015

El carrer Àfrica, al barri d’Alella Mar, ha millorat la seva imatge de forma substancial amb les obres d’arranjament  que han permès endreçar un espai que estava molt degradat i dotar al barri d’un nou aparcament públic i una zona enjardinada.
Els treballs, que es van iniciar a començaments de desembre, han reconvertit un solar en un aparcament públic pavimentat amb capacitat per a 16 vehicles.
La parcel·la de 600 m2 ha estat pavimentada i s’han retirat les estructures i els elements que estaven malmesos i obsolets com ara les plaques de microciment.
També s’han sanejat i pintat els murs i la caseta de l’antic dipòsit d’aigua existents, i s’han habilitat dues zones de recollida selectiva de residus, una per als veïns i una altra per als comerciants, i nou enllumenat públic, tant en la zona de l’aparcament com a la dels edificis del costat.
A més s’ha aprofitat la reforma per arranjar l’entorn i l’aparcament de la part superior: s’ha millorat l’accés dels vianants i la visibilitat, s’ha pintat el mur que l’envolta parcialment i s’ha protegit l’altra part amb una tanca perimetral de fusta. També s’ha habilitat una zona d’estacionament per a motos, s’han refet les voreres i s’han instal·lat pilones per evitar que els vehicles estacionin indegudament.
La reforma es completa amb l’enjardinament de l’entorn de l’aparcament i la col·locació de jardineres. Les obres van ser adjudicades a Gines & Godinez per un import de 39.890€.
Obert des de l’1 de febrer
L’Ajuntament va convocar el veïnat a celebrar amb un vermut popular la posada en funcionament del nou aparcament i la reforma del carrer, en un acte celebrat l’1 de febrer.

Deixa un comentari