Publicat el 21/11/2014

250 persones van participar, el passat 15 de novemvre, de la III Cursa Sumant Capacitats, apadrinada pels campions de muntanya Kilian Jornet i Núria Picas, i dissenyada tècnicament per l´Eduard Jornet.
El circuit es queda fix a Premià de Dalt i és fruit de la col·laboració entre la Fundació Itinerarium i l´Ajuntament. El circuit arrenca a la subestació elèctrica de Sant Mateu i es pot fer en tres trams, un dels quals apte per a tothom.
La III Cursa Sumant Capacitats va ser tot un èxit, de participació i recorregut i al final tothom va rebre una medalla de xocolata d´allò més especial. Una medalla solidària dissenyada per l´Anna Vives i elaborada per les entitats solidàries  “Hi som” i “Viver de Bell-Lloc”. 
L´alcalde de Valldoreix, Josep Puig, el proper municipi que tindrà una cursa, també va participar de la cursa a Premià de Dalt.
Esportistes i entitats esportives locals es van sumar a la inauguració del circuit i a la III Cursa Sumant Capacitats, la tercera que hi ha a tot el món, i també comerços locals van col·laborar amb el merescut esmorzar de germanor que es va fer després de la cursa
El recull fotogràfic el trobareu en aquest ENLLAÇ:
http://www.premiadedalt.cat/document.php?id=3719

Deixa un comentari