Publicat el 22/10/2022

Les operadores de telefonia mòbil Telefónica, Vodafone i Orange han anunciat que durant les properes setmanes continuaran el procés d’implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament

 

 

Això permetrà que els arenyencs puguem gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat i una cobertura més àmplia dins dels edificis, en una extensió geogràfica més gran.
La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l’aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT) a les llars d’Arenys de Munt, ja que aquestes bandes s’utilitzaven anteriorment per fer arribar la TDT.
Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la recepció de TDT, les operadores de mòbil han creat l’entitat Llega700 per solucionar qualsevol afectació en la recepció de canals de televisió.

En cas que detecteu algun problema amb la recepció de TDT, podeu contactar amb Llega700 trucant gratuïtament al telèfon 900 833 999 o a través del web www.llega700.es. Rebreu assistència tècnica gratuïta per solucionar els problemes que puguin sorgir.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Munt

 

Deixa un comentari