Publicat el 25/11/2022

Fira Animalbada, es tracta d’un esdeveniment per fomentar l’adopció d’animals de companyia sense llar i promocionar els voluntariats

 

 

 

La plaça dels Països Catalans, al barri del Progrés de Badalona, acollirà el dissabte 10 de desembre, entre les 10 i les 19 hores, l’Animalbada, la III edició de la Fira Animalista de l’adopció i promoció del voluntariat.

La Fira Animalbada, una fira molt bèstia! començarà a les 10 del matí amb la benvinguda de la regidora de l’Àrea de Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado i amb la presentació de les entitats animalistes participants a la Fira.

Les carpes instal·lades a la plaça acolliran xerrades i presentacions de projectes i, en el cas de la carpa infantil, tindran lloc diversos tallers dirigits als més petits. D’altra banda, durant tota la jornada es podrà veure un curtmetratge i projecció de fitxes descriptives d’animals en adopció. Precisament, i a la tarima central, es faran dues desfilades de gossos en adopció. Els dos passis tindran lloc a les 13 i a les 18 hores.

Conscienciar sobre el benestar dels animals i l’adopció responsable
La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha manifestat que: “l’objectiu d’aquesta fira és molt clar: conscienciar sobre l’adopció responsable, el no abandonament i la cura i benestar dels animals. Des de l’Ajuntament hi ha col·laboració i una implicació directa amb les entitats animalistes per a complir aquest propòsit i, per això, destaquem la importància de la fira per a donar a conèixer a la ciutadania tant el treball de l’Ajuntament, com el de les protectores de la nostra ciutat”. La regidora ha animat “a tots els veïns i les veïnes a visitar la fira i gaudir de totes les activitats que hi haurà al llarg de tot el dia”.

ANIMALBADA, UNA FIRA MOLT BÈSTIA!
Dissabte 10 de desembre a la plaça dels països catalans de Badalona de 10 a 19 h, III Fira Animalista de l’adopció i promoció del voluntariat.

Programació:
10h – Inici de la fira animalista ANIMALBADA
10h – Benvinguda de la regidora de l’Àrea de Benestar Animal i presentació de les entitats animalistes presents a la Fira

Carpa Xerrades
10,45h – Xerrada i demostració del Grup Caní de Recerca dels Bombers (GRCR) de la Generalitat de Catalunya
12,00 h – Xerrada «Els problemes de comportament dels gats, com ajudar-los», a càrrec de l’etòloga Clara Busquets
16,30h – Presentació dels projectes de voluntariat amb gossos del Centre d’Atenció dels Animals de Companyia del Barcelonès Nord, a càrrec de la Fundació Badalona Capaç i del Servei de Rehabilitació Comunitària Bètula– PSI

Carpa Infantil – Uns Tallers molt animals!
De 10,30 h a 14,30 h i de 16,30 h a 18,30 h
* Taller de pintacares
* Taller de figures d’origami
* Taller de grafit

Tarima  Central
A les 13,00h i a les 18,00 h: Desfilades de gossos en adopció

Durant tot el dia projecció d’un curtmetratge i projecció de fitxes descriptives d’animals en adopció

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari