Publicat el 27/04/2015

El passat 25 d’abril, des de les 10h. del matí i fins a les 15h. de la tarda, Caprabo va organitzar a la zona de pàrquing del seu supermercat del Polígon Industrial Voramar, N-II de El Masnou la Ia Fira de Productors de Proximitat del Maresme.
15 productors agroalimentàries de la comarca del Maresme varen donar a tastar els seus productes al públic assistent.
La Fira va estar inaugurada per l’Alcalde del Masnou, Sr. Pere Parés i Rosés i va comptar amb la presència del Sr. Miquel Angel Martínez, President del Consell Comarcal del Maresme, del Sr. Lluís Vento, Cap de l’Oficina Comarcal del Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya, i del Sr. Fernando Tercero, Responsable de Proximitat a Caprabo.
La organització de la Fira de Caprabo de Proximitat coincideix amb el primer aniversari de la posada en marxa del programa de proximitat per comarques de la companyia. L’objectiu de Caprabo és posar en valor els productes de proximitat de les comarques catalanes, fomentar el seu coneixement i consum.
Per a Fernando Tercero “el programa de proximitat per comarques de Caprabo té a la comarca del Maresme una bona acollida per part dels nostres clients. Fins ara s’han introduït 13 proveïdors i 90 referències de les games de caves, licors, vins, entre d’altres, convertint aquesta cadena en un referent en el mercat en la venda de productes de proximitat a la zona.”
Caprabo es un referent en productes de proximitat, ha introduït a les seves botigues del Maresme 90 noves referències de la zona i té al Maresme 12 supermercats.

Deixa un comentari