Publicat el 17/04/2023

La primera edició de la Fira Maresme EcoConstruïm, se celebrarà a les instal·lacions de l’empresa EcoHUB, un centre d’innovació tecnològica de Cabrera de Mar especialitzat en bioconstrucció i paisatgisme

 

 

 

 La Fira se celebrarà el dijous 27 d’abril a Cabrera de Mar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, dins el projecte Costrucció Tecnosostenible al Maresme. Serà un espai per conèixer les últimes tendències del sector de la construcció en termes d’innovació i sostenibilitat i descobrir les noves solucions que estan canviant el futur de la construcció.

L’objectiu de la fira és el de convertir-se en el punt de trobada per als professionals de la cadena de valor de la construcció i donar a conèixer la innovació en sistemes d’industrialització, digitalització i solucions en sostenibilitat, així com les darreres tendències en materials i productes que incrementaran la competitivitat i transformació de l’ecosistema de la construcció del Maresme.

La primera edició acollirà més de 300 professionals del sector, 28 firmes expositores i més de 20 intervencions expertes que exposaran i intercanviaran la seva visió sobre cap a on ha d’anar la transformació del model productiu que ja empren el sector, amb exemples i casos d’estudi on l’accés als fons NextGenerationEU pot ajudar a fer front als reptes que té el sector sobretot en matèria de sostenibilitat i digitalització.
Data: 27 d’abril de 2023
Hora: de 09:00h a 18:00h
Lloc: Instal·lacions de l’empresa EcoHUB
Adreça: Ctra d’Argentona, 8 de Cabrera de Mar (08340)
Si sou empresa o autònom/a podeu fer la vostra inscripció. Com a públic en general (limitada l’entrada en horari de 15 a 18 h) heu de fer la inscripció com a persona física. Accedeix al formulari d’inscripcions.

Cal recordar que els ajuntaments del Baix Maresme (Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, El Masnou, Montgat, Òrrius, Premia de Dalt, Teià, Tiana i Vilassar de Mar) treballen en el projecte Construcció Tecnosostenible al Maresme, impulsat per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020-2023“. Aquest projecte té per objecte dur a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de la reactivació econòmica, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i les d’empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu competitiu i igualitari en el marc de la cadena de valor vinculada a la construcció.

A l’enllaç disposeu del programa de les ponències que es duran a terme durant la jornada del 27 d’abril.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari