Publicat el 24/05/2019

L’empresa Sorli i la Fundació Humana han fet una nova aportació econòmica a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt gràcies a la gestió del tèxtil usat i recollit als contenidors instal·lats als supermercats Sorli. Aquesta donació es destinarà a la compra d’aliments de primera necessitat per a famílies sense recursos del municipi.

Segons també informa el consistori vilassarenc, la col·laboració entre Humana i el Grup Sorli ha fet possible el lliurament d’una aportació econòmica de 2.976 euros que es destinaran a l’àrea d’Atenció Social de l’Ajuntament. Aquesta quantitat, repartida en targetes de 100€ cadascuna, es lliuarà a famílies sense recursos del municipi per a la compra d’aliments frescos.

La gestió del tèxtil usat, recollit als contenidors instal·lats per Humana als supermercats Sorli, permet obtenir els recursos necessaris per fer aquesta donació. En l’acte de lliurament, que va tenir lloc el passat 16 de maig, hi van assitir l’alcalde i la regidora d’Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí; Alba Estopañan, representant del Grup Sorli, i Pau Oliva, representant d’Humana.

Deixa un comentari