Horòscop | La Clau -Revista gratuïta del Maresme

Aries

21 de març al 20 d'abril

Estàs en un bon moment per a les relacions sentimentals. Aviat també tindràs bones notícies a la feina per la teva dedicació i els teus grans resultats.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Si no tens parella no serà per gaire temps. Vius un moment delicat de salut però aviat el superaràs. A la feina hi haurà canvis que milloraran la teva economia.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

En l’àmbit familiar, després d’una temporada difícil tindràs unes setmanes tranquil·les. En l’aspecte laboral les coses també canviaran a millor, anima’t.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Si tens parella, evita les discussions, és un moment complicat i els nervis estan a flor de pell. Has de cuidar la salut, menja més sa i aviat et trobaràs millor.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

La teva economia segueix a bon ritme i encara continuarà així una bona temporada. Has de prestar més atenció a la salut, sobretot a la teva esquena: fes estiraments.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Aviat començarà una etapa en la qual estaràs molt motivat a la feina. Si et sents cansat físicament no et preocupis, tens una gran capacitat de recuperació.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Intenta estar més per la teva parella, et necessita. En temes de salut, aquests propers dies sentiràs una força interior que et farà sentir més fort que mai.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

A la feina et sentiràs traït i decebut amb algun dels teus companys, ves més a la teva i intenta no donar-hi gaire voltes, d’aquí a poc temps se solucionarà.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Són uns dies molt bons per als temes relacionats amb els diners. També seran unes setmanes on tindràs molta vitalitat, i això farà que et sentis realment bé.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Els propers dies tindràs una sobrecàrrega de feina. Mira de no atabalar-te, aviat disminuirà i podràs relaxar-te. Demana ajuda quan la necessitis.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

En el pla sentimental entres en una època una mica inestable. Mira de fer més exercici, t’ajudarà a despendre’t de l’energia negativa. No li donis tanta importància als diners.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Viuràs una gran època d’aprenentatge a la feina, treu-li el màxim rendiment. Quant a la salut, cada vegada et trobaràs millor, sobretot en l’aspecte emocional.