Aries

21 de març al 20 d'abril

De vegades tendeixes a no escoltar el que et diuen els altres, encara que en algunes ocasions siguin bons consells que podries aprofitar.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Ets inquiet i estàs ple de dubtes. Estàs valorant la possibilitat de seguir endavant amb una relació que promet un gran futur, reflexiona-ho.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Per aconseguir resoldre els problemes que estàs tenint, no pots enfrontar-t’hi tu sol. Potser hauries de demanar ajuda a qui tens al teu voltant.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Posa molta atenció a tot el que passa al teu voltant. Observa i estudia cada petit detall perquè cada minut compta i el temps corre sense pietat.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

És el moment perfecte per fer les paus amb aquesta persona amb la qual últimament has tingut algun malentès. No t’ho pensis tant i allibera’t d’aquest pes.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Evita les competicions que et facin perdre el temps i no t’aportin res. En matèria sentimental, allibera els teus pensaments, sigues sincer amb tu mateix.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Tendeixes a analitzar les coses que has de seguir per intuïció. Ets conscient de quina manera procedir i de com tractar les persones que t’envolten.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

No estàs sent capaç de decidir què vols per al teu futur. No és fàcil prendre el camí correcte, però si no t’arrisques a equivocar-te no l’encertaràs.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Ves amb compte de no adjudicar-te la culpa d’alguna cosa de la qual no ets responsable. Recorda que cadascú pren les seves pròpies decisions.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Tens clar que deixaràs de banda el teu pessimisme perquè això mai no t’ajuda a fer les coses bé. No aconseguiràs res pensant en negatiu.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Algú del teu passat tornarà a la teva vida. Serà una persona que va significar molt per a tu i que encara estimes, no siguis impulsiu reflexiona sobre això.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Tens ganes de fer coses noves però no saps ni per on començar. No et preocupis, comença per atrevir-te a ser tu mateix davant dels altres.