Aries

21 de març al 20 d'abril

Hi ha dies que et quedaries tancat a casa quan podries sortir a passejar. Ja saps que caminar és el millor esport que podem fer, oi? Surt, t’anirà d’allò més bé.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

No es pot ser tant dur amb tot i tothom: sigues més amable, no ja amb els altres, sinó més aviat amb tu mateix. Està bé ser exigent, però amb mesura.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Si tens por del que vindrà, oblida les cabòries i deixa’t acariciar pel sol, sempre, sempre amb un somriure. Gaudeix al màxim del present.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Massa sovint dubtes sobre què fer en situacions que et semblen complexes. Estigues segur de tu mateix, que quan has fet quelcom amb seguretat t’ha anat prou bé.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Aquest dies de més recolliment vigila amb els excessos, són cars de mantenir i al final sempre s’acaben. Mira de no ser tan impulsiu.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Aquestes darreres setmanes has après o recordat algunes coses que ja sabies. Ara només et queda portar-les a la pràctica. No busquis excuses.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

La vida és canvi, tot i que els altres no canviaran i tampoc no ho farà la resta del mon; per canviar alguna cosa, comença per anar canviant tu primer.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Desperta i deixa’t estar de romanços, posa’t en peu i belluga’t, que les persianes no han de deixar de greixar-se. 3, 2, 1... Som-hi!

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Analitzar coses és inevitable, sobre el passat i, és clar, també sobre el futur, però no t’oblidis de gaudir i ser agraït amb el present, amb tot el teu amor.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Ja saps que no tot és fàcil o que no sempre surt com t’esperaves, però la paciència i el compromís són els millors ingredients perquè les coses surtin bé.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Pensa que aquesta setmana tindràs un cop de sort, potser el que fa temps que esperaves o potser un amb el qual no comptaves.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Ara que podem fer menys coses, segons com, encara en voldries fer menys, per no dir cap ni una. No cal que et lamentis, la vida és per viure-la.

hors