Publicat el 07/07/2020

Dissabte, 11 de juliol, tindrà lloc l’acte en memòria de les víctimes de la COVID-19 al Masnou, a les 20 h, al parc de Vallmora (on es troba l’escenari)

Montserrat Condeminas, Miquel Sitjar i Aina Ripol presentaran l’acte i llegiran els textos en homenatge a les víctimes. La música serà a càrrec d’Anna Guasch, soprano del Cor Scandicus, acompanyada al piano per Ester Lecha. L’acte finalitzarà amb el quartet de la Jove Orquestra de Cambra del Masnou.

Tot i ser a l’aire lliure, l’acte tindrà l’aforament limitat com a mesura preventiva davant la COVID-19. Hi tindran preferència d’accés les famílies de les víctimes que s’han posat en contacte amb l’Ajuntament.
Tot seguit, s’hi deixarà accedir la resta de persones, i s’habilitaran espais pel voltant des d’on també es podrà veure o escoltar l’acte. A més, per a tothom qui el vulgui seguir des de casa, serà retransmès en streaming a través de la pàgina web municipal.

Envieu els vostres missatges de condol
Voleu fer arribar els vostres missatges de condol als amics i familiars de les víctimes que la COVID-19 ha deixat al municipi?
Envieu-los a alcaldia@elmasnou.cat Les vostres paraules d’escalf formaran part d’aquest acte de record i homenatge a totes les persones del Masnou que ens han deixat durant la pandèmia.

 

Deixa un comentari