Publicat el 09/02/2021

El consistori treballa en la preparació de nous locals per adequar-los als protocols de seguretat, pels comicis del pròxim 14 de febrer

Això inclou el canvi d’alguns dels centres habituals per espais més grans i amb ventilació per tal de protegir tant a les persones que formen part de les meses, com a aquelles que es desplacin a votar presencialment.
Els col·legis electorals habilitats pel 14F queden distribuïts de la següent manera:
– 
Les persones que votaven a les meses 1-1 A i 1-1 B de l’escola Francesc Macià, ara ho han de fer a la zona coberta de les pistes d’atletisme
–  Les persones que votaven a la tercera mesa de l’escola Francesc Macià, la 1-2 U, ara hauran de fer-ho a la sala polivalent l’Estrella.
Les persones que votaven a l’edifici de la Tela, votaran a la sala polivalent l’Estrella.
Les que votaven a l’edifici de can Robinat, ara ho faran al vestíbul del teatre La Massa.
Les que votaven a la biblioteca can Manyer, seguiran votant a la biblioteca.
I les persones que votaven a l’escola bressol can Roura, ara ho han de fer al Museu Arxiu Municipal.

Mesures sanitàries i franges horàries per votar
Pel que fa a les mesures sanitàries, serà obligatori l’ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic, caldrà respectar la distància d’1,5 metres de seguretat. També es recomana portar el vot preparat de casa i desplaçar-se als col·legis en les franges horàries establertes:
* De 9 a 12 h: els col·lectius de risc.
* De 12 a 19 h: els votants no pertanyents ni als col·lectius de risc ni en quarantena.
* De 19 a 20 h: els col·lectiu de persones en quarantena –contagiats, contactes estrets i sospitosos. Durant la darrera hora de votació els membres de la mesa utilitzaran equips de protecció individual (EPI) integrals d‘alta seguretat.

Com saber on toca anar a votar
L’Oficina del Cens Electoral envia a domicili una targeta censal que conté les dades actualitzades de la inscripció en el cens electoral i de la secció i la mesa en què correspon votar. De totes maneres, es pot consultar la informació a la pàgina pàgina web de l’INE, mitjançant el sistema Cl@ve o utilitzant un certificat electrònic. També es pot trucar al telèfon 901 101 900.

 

 

Deixa un comentari