Publicat el 15/01/2021

Els usuaris es poden dirigir als aparcaments de la Riera Capaspre, Toyca, el Roser i Hospital 1. Gestvia s’ha encarregat d’instal·lar cartells amb les indicacions del temps que es tarda en arribar a l’Hospital Comarcal Sant Jaume i de la ruta més adient per a cada aparcament.

Comencen les obres per a la preservació de les restes arqueològiques que hi ha localitzades al subsòl de l’aparcament Hospital 2 – que romandrà tancat. Per garantir l’estacionament dels usuaris de l’Hospital Comarcal Sant Jaume, del del centre comercial da la ciutat, etc., l’Ajuntament de Calella ofereix quatre aparcaments alternatius: el de la Riera Capaspre, el Toyca, el Roser i l’Hospital 1. Un total de 433 places repartides entre les diferents opcions.

APARCAMENT HOSPITAL
L’aparcament queda tancat i per tant no s’hi podrà estacionar. Per aquest motiu, l’empresa municipal Gestvia ha col·locat uns cartells per advertir sobre la situació; compten amb un mapa que situa la resta dels aparcaments, les places de les quals disposa cadascun i la ruta més senzilla per arribar-hi. D’aquesta manera, les persones que vagin a estacionar a l’Hospital 2 podran consultar quin aparcament els convé més per estacionar el seu vehicle.

APARCAMENT TOYCA
Situat a la vora de l’Hospital Comarcal Sant Jaume. L’aparcament ha estat habilitat per poder donar cabuda a 55 places i s’hi accedeix a través d’un ramal de la N-II. En els propers dies s’instal·larà un cartell que indicarà el temps que es tarda per anar a l’hospital i al centre de la ciutat; també la ruta més senzilla i ràpida per accedir-hi.

APARCAMENT RIERA CAPASPRE
Compta amb 180 places i per tant es converteix en l’aparcament que pot acollir més vehicles. També s’hi instal·larà un cartell que indicarà el temps d’anar cap a l’hospital i cap al centre de la ciutat; i la millor ruta per fer-ho respectivament. Se situa a 1.500 metres del centre comercial i a 6 minuts caminant de l’hospital.

Per últim, també es podrà estacionar a l’aparcament Hospital 1, amb 146 places disponibles i l’aparcament del Roser amb 52 places per estacionar

 

Deixa un comentari