Publicat el 22/10/2020

En total aquesta sèrie disposa ara de nou premis en dues temporades, rodades pràcticament en la seva totalitat al Maresme, sense pressupost però amb molta dedicació i il·lusió per part de l’equip

La websèrie Genesis 88, produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha guanyat aquest passat dissabte 17 d’octubre el seu vuitè i novè premi, al Festival de Sant Andreu de la Barca ‘Premios Oriana 2020’.
Els premis són el de “Millor director de websèries” per Franc Sellers, i el de “Millor actor” per Marià Manzanares, que interpreta el paper de l’altiu i poderós membre de l’església Eminencia, un pes pesant dins dels òrgans de poder de Las Maracas, país inventat per la websèrie.

També cal destacar que la sèrie estava nominada a “Millor websèrie de Catalunya” i l’actriu Lourdes Folgarona (Sibila a la sèrie) “Millor actriu”, completant un total de 34 nominacions en dues temporades. Génesis 88 va arribar fa uns anys al 19è lloc de websèries del món segons el Web Series World Cup. Les dues temporades de la sèrie filmades fins ara es poden veure per You Tube.

Festival de Cinema de Sant Andreu de la Barca
Premis Oriana 2020
17 d’octubre  al Teatre Núria Espert
Sinopsis
Després del desgraciat accident que causa la mort d’Ulisses Destrosa i que converteix Eugen Doriel en un perseguit per la justícia, Juan Cigarra és assassinat per un sicari a les ordres d’Eminència, que no ha desistit en el seu afany per acabar amb Eugen i tots aquells que el protegeixen.
Per la seva banda, Confederación Mendizábal y Jerónimo Graco segellen un pacte: necessiten a Eugen viu per aconseguir materialitzar el lucratiu negoci pel qual va ser creat. Ara les espases estan en alt i els diferents bàndols que s’han creat a Las Maracas al voltant de la misteriosa figura d’Eugen no s’aturaran fins a aconseguir els seus objectius. La guerra està servida…

 

 

 

 

Deixa un comentari