Publicat el 28/11/2016

Un cop feta la valoració de  la III  Ruta de Tapes organitzada per Estrella Damm i el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, realitzada del 20 al 30 d’octubre d’enguany, s’informa que es van servir un total de 27.000 tapes, per part dels 21  locals participants en l’edició d’aquest any.

En concret, enguany hi ha participat: Auto d’Ara, Bar El Casal, Casa Paco, Casa Pepe, El Montadito del Centre, El Mundial, El Petit Racó/Can Joan, El Racó del Jabugo, Frankfurt la Plaça, La Gofreria, La Reforma, La Selva Cafè, Mil 848, Néstor Tapes, Pecats 921, Peix & Chips, Salinas i Sp9rt House, així com els restaurants que realitzaven menús gastronòmics: La Treva, Som Terra i Dos Cuiners. 

Els establiments guanyadors en les categories de Tapa Popular i Tapa que millor marida amb Estrella Damm, han estat els següents: 

-Tapa guanyadora per votació popular,  Pecats 9 21 amb la tapa  Cruixent de caneló amb salsa dolça de pebrot’. Torrada cruixent amb  formatge manxego amb un caneló arrebossat i embolcall de bacó cruixent amb pebrot, oliva i menta. 

-Guanyador com a tapa que millor marida amb Estrella Damm, Taverna  Mil 848 amb la tapa  ‘Botifarra criolla’. Barqueta de botifarra farcida amb l’autèntica recepta del xoriço criollo i salsa ‘chimichurri’ casolana. 

Aquests dos establiments, segons també informa el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme, participaran com a semifinalistes al concurs per aconseguir el títol a millor “Tapa de l’Any” 2016

Deixa un comentari