Publicat el 12/04/2016

La llibreria Rosa Radó, en categoria d´aparadors, i Teresa Graupera, en categoria de balcons, són els guanyadors del Premi del Jurat del 1r Concurs de Balcons i Aparadors Florits. Aquests premis estan dotats amb amb vals regals de 100 € per consumir en restaurants locals. 

Pel que fa als premis populars, segons les votacions recollides en elFacebook de l´Ajuntament de Llavaneres fins al 27 de març, els guanyadors han estat: Carnisseria Giralt, en categoria
d´aparadors, i Pilar Martín Bello, en categoria de balcons. En aquest cas, els guanyadors rebran un val regal de 50 € a gastar en el comerç local. 

Els premis es lliuraran diumenge 24 d´abril, a les 12 hores, en l´acte inaugural del Mercat de la Flor i el Jardí de Llavaneres, al passeig de Jaume Brutau.

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme agraeix la col·laboració de tots els participants i dels membres del jurat, i felicita els guanyadors.

Membres del jurat del 1r Concurs de Balcons i Aparadors Florits:

– Anna Sosa i Ródenas, regidora d´Ensenyament, Comunicació, Protocol i Participació Ciutadana
– Miquel Lloveras i Xaubet, gerent de Cultius Lloveras SL
– Josep Ruiz i Royo, regidor d´Urbanisme i Obres Públiques
– Lluís Sala i Dalmau, representant de Viles Florides i gerent de Sala Graupera
– Judith Domínguez, Unió de Botiguers i Serveis de Sant Andreu de Llavaneres
– Josep Riera, coordinador de la Confederació d´Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora de Viles Florides

Deixa un comentari