Publicat el 18/04/2016

Abderrahim El Jaafari, del Cornellà Atlètic amb un temps d´10 h 07 min 52seg i Janeth Becerra del Slop.Cat, amb 10h 26min 07seg s´imposen a la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, que ha tingut el tret de sortida a Pineda i ha travessat les poblacions de Santa Susanna i Malgrat acabant a Calella.
Amb una participació de 1.100 atletes, a les 9.30h del matí i amb una temperatura molt agradable però amb força vent, s´ha donat el tret de sortida a una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme.

Pel que fa la carrera, en l´apartat masculí, els dos màxims favorits Abderrahim El Jaafari, guanyador de l´última edició amb el rècord de la prova i Mostafa Benslimane (els dos del Cornellà Atlètic) s´han posat al capdavant de la cursa. Però ja al quilòmetre cinc, El Jaafari ha començat a agafar petits avantatges que s´han anat fent més grans a mesura que anaven passant els quilòmetres. Pel que fa al tercer lloc, fins passat el quilòmetre quinze, Dani Serra, del C.A. Canyelles i Carles Montllor, del Castillejos & Caceres Rc, anaven junts amb una mínima separació d´un segon.

Finalment El Jafaari s´ha imposat amb autoritat al seu company d´equip Benslimane amb un temps d´1h 07 min 52 seg, però no ha pogut batre el seu propi rècord de la prova. En segona posició ha entrat Mostafa Benslimane amb un temps d´1h 11min 16 seg. L´aferrissada lluita per la tercera plaça, finalment s´ha decantat per Dani Serra amb un temps d´10h 13 min 28seg.

En finalitzar la cursa, El Jaafari ha declarat que havia vingut a guanyar la cursa i batre el rècord, però que el fort vent que s´ha trobat de cara no li ha permès fer les dues coses.

Pel que fa l´apartat femení, Janeth Becerra de l´Slot.Cat s´ha posat ràpidament al capdavant de la carrera. De ben aprop la seguia l´atleta de Prorunners Calella Teresa Pulido. La calellenca, a causa d´un problema físic ha hagut d´abandonar la carrera deixant en safata el triomf a Becerra. Per tant, Cristina Solé, de Runs Speed Tarraco, s´ha consolidat a la segona posició. Per darrera la seguia Irene Soto del Club Atletisme Calella.

Finalment Janeth Berrera amb un temps d´10h 26min 07 seg s´ha imposat a la mitja maresmenca, en segona posició ha arribat, Cristina Solé amb 1h 29min 40 seg i la tercera classificada, ha estat Irene Soto amb un temps final de 1h 34min 09 seg.

En acabar la carrera, Becerra ha comentat que es sentia molt satisfeta per la victòria però no pel temps, ja que ara mateix en el punt de preparació en el que es troba, fa que no pugui assolir millors marques. D´aquesta manera, s´ha tancat una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Una cursa que, el dia abans, dissabte 16 d´abril, va celebrar la seva Fira del Corredor.

Deixa un comentari