Publicat el 28/11/2017

Aquest certamen és una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar per donar suport i promocionar els grups locals de música jove

El grup Lombao, del qual forma part la cantautora vilassarenca Clara Lombao conjuntament amb l’Andrea Cárdemas i la Xènia Sánchez, ha guanyat el Concurs de Música Jove “Endolla’t al So del Maresme” en la categoria A. Aquest certamen és una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar per donar suport i promocionar els grups locals de música jove. En la categoria B va guanyar el grup Danee Doble.E & The Sample Corp.

La final del concurs es va celebrar dissabte passat a Montgat i per part de Vilassar de Mar va acompanyar al grup la regidora de Joventut, Montse Gual. El premi per al grup Lombao és una gravació a Bucbonera Studios de quatre cançons sota la supervisió del productor i enginyer de so Tomàs Robisco durant el mes de desembre de 2017; la distribució en plataformes digitals de les quatre cançons, l’assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de l’edició del 2018.

Deixa un comentari