Publicat el 03/07/2017

Tactum  Ensemble és un grup de cambra que des de l’any 2000 treballa amb el principal objectiu de demostrar que la música contemporània pot ser atractiva, interessant, riquíssima i fascinant.

A Tactum Ensemble aposten per iniciatives i programes que busquen una coherència interna que els fa més entenedors i que interrelacionen diferents expressions artístiques (teatre, dansa, òpera, plàstica…). Han participat en espectacles on la dansa té un paper fonamental introduint-la en concerts amb obres aparentment difícils d’entendre i que gràcies al moviment coreogràfic han resultat molt més directes i entenedores. A més, participen en espectacles on la música té un paper incidental, combinant teatre i dansa. Tactum Ensemble ha estrenat més de cent obres des de la seva creació, realitzant concerts a les ciutats més importants d’Espanya, així com del Regne Unit i Bulgària.

La Universitat de Barcelona, el març del 2015, va encarregar la banda sonora de cinc films muts dels anys 20 i 30 per un curs dirigit pel catedràtic Josep M. Caparròs, sobre el cinema mut nord-americà. Les audicions es van fer entre febrer i juny del mateix any en el Institut d’Estudis Nord-Americans. Aquest espectacle s’ha portat a la filmoteca de Logroño i també a d’altres ciutats com Igualada, Mataró i Haro.

En aquest concert es podrà veure la pel·lícula (muda) Lady Windermere’s Fan i escoltar la música composta per Enric Ferrer. Any: 1925 Durada: 98 min.
País: Estats Units – Director: Ernst Lubitsch – Guió: Julian Josephson, Maude Fulton, Eric Locke – (Obra: Oscar Wilde) .- Fotografia: Charles Van Enger, Willard Van Enger (B&W) Repartiment: Ronald Colman, Irene Rich, May McAvoy, Bert Lytell, Edward Martindel, Carrie Daumery, Billie Bennett, Helen Dunbar, Percy Williams

Data: Diumenge, 9 de juliol del 2017
Hora: 6 de la tarda
Preu:   12 € / 10 € (descompte per a socis del Foment Mataroní, d’Òmnium Cultural, del TR3SC, Carnet Jove, abonats al cicle del Teatre del Monumental, col·laboradors de Mataró Ràdio i jubilats)
Lloc: Foment Mataroní – Espai F (C/. Nou, 11- Mataró)
Motiu: XII Cicle de Concerts de Cambra

Deixa un comentari