Publicat el 20/11/2023

Els dies 24 i 25 de novembre, Alella es converteix en l’escenari d’una important iniciativa: la 15a edició del Gran Recapte, organitzat pel Banc d’Aliments

 

 

La  campanya del Gran Recapte busca conscienciar la ciutadania sobre la pobresa alimentària, fomentant la donació d’aliments, encoratjant la col·laboració, i promoure una col·laboració continuada al llarg de l’any.
En aquesta ocasió, la recollida d’aliments es realitzarà directament als comerços locals. Els ciutadans podran fer les seves donacions en forma d’aliments o, si ho prefereixen, mitjançant aportacions monetàries que es podran realitzar fins al 30 de novembre a través de les caixes dels establiments participants o al web granrecapte.com.

Els aliments més necessaris inclouen llet, oli vegetal, llegums secs i cuits, conserves de carn i peix, així com aliments infantils. Aquests productes d’alt valor nutritiu, seran distribuïts entre les entitats col·laboradores, com en el cas de Càritas a Alella.

A més de fer donacions, la comunitat té un paper fonamental com a voluntària en aquest esdeveniment.
Els voluntaris, identificats amb armilles del Banc dels Aliments, estaran presents a l’entrada dels establiments els dies 24 i 25 de novembre, acollint les donacions, informant els donants sobre la causa i incentivant la participació. Aquells que vulguin unir-se com a voluntaris o bé participar en la coordinació, cal fer les inscripcions en aquest enllaç

Si t’agradés formar part d’aquesta experiència, en què la comunitat d’Alella s’uneix per fer front a la pobresa alimentària, informa’t al web  www.granrecapte.com. Cada petit gest suma, i junts podem fer una diferència significativa.

 

Redacció

Deixa un comentari