Publicat el 03/11/2021

Dissabte 6 de novembre, a les 11 del matí, es lliuraran els premis en un acte al Museu de Premià de Dalt, on també s’inaugura l’exposició amb les fotografies

En l’edició d’enguany del Digiphoto –el concurs internacional de fotografia que organitza la Secció de fotografia de l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt- s’ha mantingut el nivell assolit l’any passat, amb 28 títols d’honor internacionals i 47 estatals.
S’han rebut imatges participants de l’Argentina, Bèlgica, Estat espanyol, França, Indonèsia, Irlanda, Itàlia, Mèxic i Països Baixos amb un total de 727 fotografies.
En resum, 95 persones hi han concursat, provinents de 9 països diferents d’arreu del món.

Enguany s’han incorporat força novetats. Entre elles, un nou sistema d’assignació de premis, ampliació de les categories de participació i import econòmic dels premis.
Com ja va fer l’any passat, la regidoria de Cultura s’ha sumat a l’esdeveniment oferint el Premi Jaume Vila al millor/a autor/a local i col·laborant en els actes d’aquest concurs organitzat pel Grup de fotografia de l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt.

Premis al concurs general

  • Premi d’Honor al millor autor del saló: Daniel Font Vila (Catalunya).
  • 1r premi individual monocrom: Antonio Soriano Llamazares (Estat espanyol).
  • 1r premi individual color: Antonio Soriano Llamazares(Estat espanyol).
  • 2n premi individual monocrom: Manuel López Cepero (Estat espanyol).
  • 2n premi individual color: Joan Mimó Bayó (Catalunya).
  • 3r premi individual monocrom: Josep Recio Romaguera (Catalunya).
  • 3r premi individual color: Georges Francès (França).

Lliurament de premis
L’acte de lliurament de premis i inauguració de l’exposició de les obres guanyadores i finalistes tindrà lloc el proper 6 de novembre, a les 11 del matí, al Museu de Premià de Dalt, Riera de Sant Pere, 88.
La mostra restarà oberta al públic fins al 18 de desembre

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Premià de Dalt

Deixa un comentari