Publicat el 22/10/2021

L’operadora aposta per desplegar fibra òptica pròpia per oferir serveis de qualitat i una gestió independent. L’empresa osonenca vol arribar a oferir Internet d’alta qualitat a tots els racons del territori català

L’empresa de telecomunicacions Goufone, amb seu a Gurb (Osona), continua amb el seu pla d’expansió pel territori català. L’operadora està implementant, d’ara a final d’any, una nova fase de desplegament a la comarca del Maresme. A Mataró, on ja fa mesos que va desplegar la seva xarxa de fibra òptica, s’hi sumaran les localitats d’Argentona, Òrrius, Dosrius, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Premià de Dalt.
Goufone ocupa un lloc destacat al mapa de les telecomunicacions a la Catalunya actual. L’empresa nascuda a Gurb, que ja compta amb onze anys de trajectòria, segueix amb força el seu pla de desplegament per tota Catalunya.
Al llarg d’aquest trimestre, donarà per finalitzada una nova etapa de desplegament de la seva xarxa de fibra òptica al Maresme. En total es cobriran més de 83.000 llars de la comarca.

En aquests moments, els serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa, televisió digital i energia verda que ofereix Goufone ja estan disponibles a Mataró, on hi ha una botiga física al Carrer de la Riera, 51.
La xarxa de fibra òptica també s’ha desplegat ja als municipis d’Argentona, Òrrius i Dosrius. I en la nova fase d’ara a final d’any, Goufone té previst arribar a 4 poblacions noves: Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Mar i Premià de Dalt.

L’operadora osonenca ha apostat des dels seus inicis per construir la seva pròpia infraestructura de xarxa de fibra òptica. Això permet a Goufone ser totalment autònoma a l’hora de proveir els seus serveis i de resoldre avaries o incidències.
També facilita serveis especialitzats per a empreses mitjanes i grans i atendre poblacions disseminades, oblidades per les grans companyies. Goufone porta desplegats més de 4.000km de xarxa de fibra òptica pròpia per tota Catalunya.

Amb aquests nous desplegaments i l’entrada al sector de l’energia verda, l’empresa osonenca es consolida com a operadora de telecomunicacions. “A Goufone parlem el mateix idioma que els nostres usuaris. Fa onze anys que treballem de valent cada dia per donar un servei de qualitat i explicar-lo de manera propera i entenedora a la gent que creu en el nostre projecte i és usuària”, explica Marc Mundó, un dels seus tres fundadors.

Redacció
Imatge: Els fundadors de Goufone: Joan Gaudes, Albert Boix i Marc Mundó (d’esquerra a dreta).
Font: goufone.com

 

Deixa un comentari